MeteoCerdanyola :: Pàgina principal MeteoCerdanyola :: Pàgina Principal Ejemplos Javascript: ejemplo práctico MeteoCerdanyola - Pàgina Principal MeteoCerdanyola - Pàgina principal
       
 
 

Avís

 

MeteoCerdanyola es posa en funcionament la tardor de 2006, i té l'objectiu de ser un lloc web bàsicament de caràcter informatiu i alhora d'apropar la meteorologia al públic en general. Actualment tenim instal·lades 2 estacions meteorològiques automàtiques, una al centre y l'altre a la zona de Montflorit. També tenim un tercer observatori a la masia de can coll, aquest manual de l'AEMET.

Les imatges captades amb la càmera web tenen la finalitat d'informar de forma còmode, instantània i visual de l'estat del cel.

MeteoCerdanyola està oberta a col·laboracions amb tots els observadors i observatoris meteorològics, així com amb les entitats o mitjans que n'estiguin interessats.

Les dades meteorològiques són per utilitzar-les, no per amagar-les. Conèixer el temps i el clima d'una zona pot ser de gran utilitat i alhora ajudar a molta gent. Totes les dades, fotografies i textos de MeteoCerdanyola, poden ser utilitzats sempre que se'n citi clarament la font (www.meteocerdanyola.com), se'n faci un bon ús i no se n'obtingui un benefici econòmic.

Sovint s'inclouen enllaços a pàgines externes sobre les quals MeteoCerdanyola no té cap control, i per tant, se'n declina tota la responsabilitat.

MeteoCerdanyola és un projecte personal iniciat l'any 2006, i no està lligat a cap entitat o institució.
 

 
 

Per a més informació, podeu dirigir-vos  a: meteocerdanyola@gmail.com


http://www.meteocerdanyola.com/logoicon.png © 2006-2020   Víctor Cano - meteocerdanyola.com